Alles is tekst

Alles is tekst

maandag 2 juli 2018

Unieke teksten verdienen unieke plaatjesHeb jij dat ook? Je surft wat rond om informatie te vinden over een bepaald onderwerp en je komt overal dezelfde foto's tegen. Eerlijk is eerlijk: ik doe er ook aan mee. Ik gebruik ook regelmatig foto's die je gratis (of betaald) kan krijgen van sites op internet. Maar daardoor ben je natuurlijk niet uniek. Met een originele site oogst je natuurlijk veel meer bewondering. Daarom heb ik besloten om een extra service aan te bieden.

Nieuwe service: eigen foto's bij jouw unieke tekst!
Bij de teksten die ik schrijf, kan je nu ook unieke foto's krijgen. Ik ben geen fotograaf, maar ik vind het wel heel leuk om te doen. Ik heb ook wel als vrijwilliger ervaring met het maken van foto's. Dus niet alleen unieke teksten, maar ook unieke beelden. Uiteraard geldt ook hier dat je pas betaalt als je tevreden bent!

En nu nog een mooi logo ;-)
Bovenstaande foto is een bewerkte foto van een stockvrije afbeelding. Die gaat het dus uiteraard niet worden. Ik ben dan ook nog aan het bedenken wat voor logo ik zal gaan gebruiken. Maar alvast een plaatje vond ik toch wel leuk. Want eerlijk is eerlijk:beter een niet-unieke afbeelding, dan geen afbeelding. Mensen kijken nu eenmaal graag plaatjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten